Nieuws Leden

Gezocht Penningmeester

Beste mevrouw, mijnheer, Onze penningmeester heeft aangegeven niet langer in de gelegenheid te zijn tijd vrij te maken om zijn functie uit te oefenen voor de bewonersvereniging.

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Gezocht Penningmeester

Leden voordelen via de BFGR

Beste BFGR-leden, Naar aanleiding van de enquete voor de gewenste leveranciers vindt u de onderstaande kortingen, exclusief voor onze leden, geregeld door de Pluspunt commissie;

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Leden voordelen via de BFGR

Nieuwsbrief juli-augustus 2020

Beste leden van bewonersvereniging Flevo Golf Resort, Via onderstaande link vindt u onze nieuwsbrief met de laatste informatie. Nieuwsbrief juli-augustus 2020 Met vriendelijke groet, Namens het bestuur

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief juli-augustus 2020

Nieuwsbrief mrt-april 2020

Beste leden, Via onderstaande link vindt u onze nieuwsbrief met de laatste informatie. Nieuwsbrief mrt-april 2020 Met vriendelijke groet, Namens het bestuur

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief mrt-april 2020

Nieuwsbrief BFGR december

Beste leden van de BFGR, Graag uw aandacht voor bijgaande nieuwsbrief van het bestuur van de BFGR.

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief BFGR december

Berichtgeving Unigolf en Golfclub Flevoland

Beste bewoners van het Flevo Golf Resort, Afgelopen week zijn er twee emails naar de golfclub-leden verstuurd. Een email vanuit Unigolf d.d. 10 september jl. en een email vanuit Golfclub Flevoland d.d. 11 september jl..

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Berichtgeving Unigolf en Golfclub Flevoland

Verslag Voorlichtingsbijeenkomst toekomst Flevo Golf Resort en BLV 2 september 2019

Beste leden van Bewonersvereniging Flevo Golf Resort, Hierbij ontvangt u het verslag van de Voorlichtingsbijeenkomst over de toekomst van het Flevo Golf Resort, inclusief de presentatie met toelichting die is gegeven.

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Verslag Voorlichtingsbijeenkomst toekomst Flevo Golf Resort en BLV 2 september 2019

Presentatie van 7 mei jl. met samenvatting van wat werd besproken + aankondiging verzending vragenlijst(je)

Beste leden van de bewonersvereniging, Bijgaand ontvangt u de presentatie, zoals deze op 7 mei jl. tijdens de informatiebijeenkomst werd gegeven, vergezeld van een samenvatting van wat deze avond werd besproken.

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Presentatie van 7 mei jl. met samenvatting van wat werd besproken + aankondiging verzending vragenlijst(je)

Comité Burgerinitiatief – bijlagen

Hierbij vindt u de bijlagen die met de nieuwsbrief “De Groene Golf” namens het Comité Burgerinitiatief zijn meegestuurd.

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Comité Burgerinitiatief – bijlagen

Informatiebulletins

Beste leden van de bewonersvereniging, Vanuit verschillende kanten wordt u als bewoner van het Flevo Golf Resort geïnformeerd over de plannen en ideeën over de golfbaan en bebouwing.

Posted in Nieuws-Leden | Reacties uitgeschakeld voor Informatiebulletins