Speurtocht op het Flevo Golf Resort – Groot Succes!

De speurtocht, na de opening van de speeltuin, was een groot succes! Lees verder hoe de dag verliep.

Vele bewoners, jong en oud zijn, na hun aanmelding, voorzien van mondkapjes, met hun familie gelopen naar de speeltuin. Om 14.00 uur volgde een korte speech van de voorzitter. Hierin kwam het ontstaan van de speeltuin aan bod en werd er een dankwoord gericht aan de sponsors Dop Makelaars, Edwin van Ankeren Dienstverlening, FKJ notarissen, Unigolf, Van Harten en de 4 Linden makelaardij . Onder luid geapplaudiseer werd na de speech de speeltuin “officieel” geopend door Arwen en Naomi.

Een uitleg van Ted over de speurtocht waagde familie na familie zich aan de speurtocht die ongeveer 2 uur duurde. Onderweg moest het spel “spijker poepen” en het “lepel en aardappel spel” gespeeld worden voor punten.

De vragen waren niet alleen voor de kinderen maar ook voor de volwassenen niet altijd makkelijk, maar met onderling overleg zijn er goede scores behaald. Via de Albatroslaan naar de Eaglelaan en als einde de parkeerplaats bij het Golf Event Center. Hier stond de verrassing van Dop Makelaars klaar; pony’s rijden!!

De antwoorden worden nagekeken en de uitslagen worden via de mail door Ted doorgegeven aan de deelnemers. Prijzen kunnen worden opgehaald. Het was een fantastische dag waarbij jong en oud genoten heeft van de activiteit. De missie van de evenementencommissie is geslaagd!

De evenementencommissie, Ted, Cees, Miluska, Monique en Mandy willen alle deelnemers bedanken voor het volgen van de veiligheidsvoorschriften die hen zijn toegestuurd. Op deze manier hebben we in deze corona-tijd toch een leuk evenement kunnen organiseren.

We gaan ons er hard voor maken dat er meerdere wijk-activiteiten zullen volgen. Wilt u een steentje bijdragen, laat dit weten via secretaris@BFGR.nl.

Hartelijke groet, de evenementencommissie

van bewonersvereniging Flevo Golf Resort

Speurtocht op het Flevo Golf Resort – Groot Succes!