Mededeling inzake ontwikkelingen Unigolf

Beste bewoners,

Naar aanleiding van de ontwikkelingen in de wijk hebben we in de afgelopen dagen met veel partijen contact gehad en zo ook met Unigolf.

In dit contact met Unigolf hebben we aangegeven dat er veel onrust onder de bewoners heerst na het nieuws dat zij het contract met de Golfclub hebben opgezegd, om vervolgens over bouwplannen op de golfbaan te vernemen.

We hebben aangegeven dat o.a. doordat deze plannen niet op een eerder moment zijn gedeeld met de buurt er wantrouwen is ontstaan.

Unigolf heeft vervolgens aangegeven de plannen te willen delen om mogelijk wat onrust weg te nemen.

Via de link vindt u het plan zoals wij deze toegestuurd hebben gekregen.  Plattegrond 9 holes golfbaan

Dit plan is door de gemeente afgewezen en kan niet zonder een wijziging van het bestemmingsplan gerealiseerd worden.

We hebben dit plan ook gedeeld met het bestuur van de Golfclub en bewonersvereniging Golfpark en zijn met alle betrokken partijen in gesprek om zo veel mogelijk relevante informatie in te winnen.

 

Zodra we voldoende informatie bij elkaar hebben vergaard zal het bestuur een ledenvergadering beleggen en de informatie met u delen en om tevens uw mening en ideeën te vernemen.

Ter informatie vindt u hierbij tevens de tekst welke de voorzitter heeft ingesproken tijdens de raadssessie van 18 december jl..  Tekst Inspreken raadssessie 18 dec 2018

Zie voor verder informatie ook de link van Omroep Flevoland: Artikel Omroep Flevoland: omwonenden-golfbaan-vertrouwen-op-toezegging-wethouder

 

Wij blijven u op de hoogte houden wanneer er weer nieuws is!

 

Met hartelijke groet,

 

Namens de Bewonersvereniging Flevo Golf Resort

Fred Kempers, Voorzitter

 

(Lid worden van Bewonersvereniging Flevo Golf Resort kan middels een bericht op het contactformulier)

Mededeling inzake ontwikkelingen Unigolf