Burenbijeenkomst 27 maart

Beste bewoners,

Op woensdag 27 maart a.s. wordt er van 10.00 tot 12.00 uur een burenbijeenkomst georganiseerd met een bijzondere activiteit!

We gaan Mandala tekenen en one stroke schilderen! Wat is dat???

Laat u verrassen om na 2 uurtjes, begeleid door professionals, een mooi kunstwerk mee naar huis te kunnen nemen.

Onze leraressen zijn Corry en Laura.

De kosten wanneer u meedoet zijn € 2,50 per persoon. 

De koffie en thee zijn voor eigen rekening.

Wij hopen weer vele enthousiaste bewoners te mogen begroeten!

Ook wordt er in het kader van ‘niemand alleen op het Golf Resort’ weer gebridged. Er wordt gewandeld en al veel gelezen.

Voor alle activiteiten bent u welkom, niemand hoeft een professional te zijn!

We ontmoeten elkaar voor de gezelligheid!

 We krijgen veel enthousiaste reacties over de activiteiten. Hier een stukje van een bewoonster over de bingo van 27 febr. jl.:

 Woensdag 27 februari werd er een bingo georganiseerd door de evenementencommissie in het clubhuis. Hoewel ik niets om bingo geef, ben ik er wel heen gegaan. Toen ik binnen kwam, viel de gezellige sfeer mij meteen op. De dames die de bingo organiseerden groetten de binnenkomers vriendelijk en direct kreeg je het gevoel dit wordt gezellig. En dat werd het ook! Je betaalde € 2,00 voor 4 rondes en de tafel van de dames lag vol met mooie prijzen. Toen de bingo begon, zat de sfeer er direct in. Er waren 2 grote ronde tafels met dames en ook één heer was bij onze tafel aanwezig. Er werden contacten gelegd en er werd veel gelachen met elkaar! De spanning en de sfeer zat er goed in. Na afloop was men één ding met elkaar eens, dit moeten we vaker doen. Ik hoop van harte dat er de volgende keer veel meer mensen zich aanmelden en meedoen met de bingo. Zeker voor de dames die dit organiseren, lijkt het mij veel fijner als er meer mensen aanwezig zijn. Zij verdienen een groot compliment voor de gezellige sfeer die zij wisten te creëren. Ik keek er zelf altijd negatief tegenaan, maar wat was het leuk en gezellig en voor herhaling vatbaar! 

Met vriendelijke groet, Betty

Boeken lezen en ruilen met je buurt!

In het kader van Vraag Elkaar is het idee ontstaan om boeken te ruilen met de buurt.

Inmiddels staan in het Golf Event Center 2 boekenkasten die, door een aantal gulle gevers, al aardig gevuld zijn.

De boeken zijn er voor iedereen. U kunt boeken meenemen, lezen en daarna weer terugbrengen.

Heeft u zelf boeken over? Voeg ze toe aan de boekenkast en zo kan iedereen van elkaars boeken genieten. Boeken wel graag compleet en niet ‘stuk gelezen’!

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Namens de evenementencommissie,

Marcel Huijbregts

evenementen@BFGR.nl

Burenbijeenkomst 27 maart